نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

ساخت و فروش انواع دستگاه میکسر پودر

به منظور ترکیب مواد و یا همگن سازی مواد در سطح بالا می توان از  دستگاه میکسر پودر  و یا ریبون بلندر استفاده کرد که در ظرفیت های ۱۰۰، ۲۵۰،۴۰۰،۶۰۰  استفاده کرد. به طور کلی می توان گفت این دستگاه به نوبه خود منحصر به فرد بوده و بهترین نوع میکس را دارد و در صنایع مختلف غدایی،دارویی،صنعتی،آرایشی و بهداشتی و … استفاده می شود.

این دستگاه از جنس تمام استیل یا آهن ساخته می شود. نحوه انتقال قدرت توسط الکترو موتور و گیربکس که به صورت مستقیم سبب حمل توپ می شود، می باشد. این نوع میکسر به خوبی فرایند مخلوط کردن را انجام می دهد و به دلیل وجود دو نوع پره حول یک محور مستقیم در کوتاه ترین زمان عملیات میکس انجام می شود.

در قسمت زیرین میکسر خروجی مواد به تناسب ظرفیت دستگاه در نظر گرفته شده است که می توان بعد از عملیات میکس مواد را به خطوط تولید و یا قسمت بسته بندی هدایت کرد.

نام دیگر میکسر پودر 

  • ریبون بلندر
  • بلندر
  • هم زن
  • هم زن صنعتی
  • مخلوط کن
  • میکسر

از این نوع دستگاه میکسر پودر می توان در صنایع دارویی که دارای بالاترین حساسیت در مخلوط کردن پودر است استفاده نمود. تنوع حجمی این مدل دستگاه ها همچون دستگاه های مدل مخزن ثابت ۵۰ ، ۱۰۰، ۲۰۰، ۳۰۰، ۴۰۰، ۵۰۰، ۶۰۰، ۷۰۰، ۸۰۰، ۹۰۰، ۱۰۰۰، ۱۵۰۰، ۲۰۰۰ لیتر است که با توجه به وزن مخصوص ماده و پارتی که برای میکس تعیین می گردد می توان حجم دلخواه را انتخاب نمود که این موضوع در مدیریت هزینه برای خریدار حائز اهمیت است.

پره های رفت و برگشت در داخل مخزن شافت اصلی و فرعی و همچنین یاتاقان های تراشکاری شده بر روی مخزن و شاسی دستگاه از اصلی ترین قسمت های این ماشین است.

در دستگاه میکسر پودر علاوه بر موتور گیربکسی که برای گردش پره ها بر روی دستگاه نصب می شود از یک موتور گیربکس دیگر که بسته به سایز مخزن متغیر هست برای گردش مخزن استفاده شده است .

 

دستگاه میکسر پودر دبل شفت

این نوع میکسر پودر به شکل نیمه استوانه ای خوابیده تولید می شود که دو شفت به صورت طولی از آن عبور میکند و با حرکت خلاف هم این شفت ها که شکل خاصی دارند مواد با همدیگر ترکیب می شوند. به منظور ترکیب پود رهایی با چگالی بالا یا به اصطلاح پودر های سنگین از این نوع دستگاه ها استفاده می شود.

دستگاه میکسر پودر عمودی

این مدل دستگاه میکسر پودر به شکل عمودی است. میکسر پودر عمودی به صورت استوانه ای است که در زیر به یک مخروط می رسد. در این مدل یک ماردون در مرکز استوانه وجود دارد که مواد را از قسمت زیرین مخزن (بخش مخروطی) گرفته و به بالای مخزن انتقال می دهد.

خروجی اسکرو در قسمت بالایی مخزن می باشد و مواد پس از خروجی مجددا به درون مخزن وارد می شوند. انجام مکرر این فرآیند باعث مخلوط شدن مواد مختلف می شود. مخزن شامل یک شیر فلکه یا درچه خروجی و یک ورودی است که غالبا هر دو مورد در قسمت زیرین میکسر قرار دارند.یکی از اشکالات و معایب این مدل میکسر، کند و آهسته بودن فرآیند میکس و ترکیب مواد است .

عملکرد دستگاه میکسر پودر

در وهله اول انواع پودر مختلف با هر میزان را داخل مخزن ریخته و درب آن را می بندیم. درب مخازن دستگاه میکسر پودر به کمک تعدادی کلمپ کاملا آب بند می شود. سپس موتور پره دستگاه را استارت می کنیم، پس از مقداری میکس موتور مخزن را استارت می کنیم به طوری که ۱۸۰ درجه دوران کند سپس موتور مخزن را خاموش می کنیم . پس از انجام چند بار سیکل ذکر شده نهایتا شاهد میکس دقیق و صد در صدی از دستگاه خواهیم بود . سرعت میکس در این نوع دستگاه ها بسیار بالا بوده و حدودا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه خواهد بود.

 



:: بازدید از این مطلب : 127
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

کاربرد دستگاه میکسر پودر

کاربرد دستگاه میکسر پودر

دستگاه های میکسر پودر در انواع مختلف و ظرفیت های متفاوت یکی از ماشین آلات پر کاربرد در صنایع مختلف است. از دستگاه میکسر پودر (Ribbon Blender) به منظور مخلوط و ترکیب چند نوع پودر استفاده می شود. پره های این دستگاه به صورتی طراح شده است که دامنه حرکت آن تمام نقاط را پوشش داده و در زمانی کوتاه سبب مخلوط شدن یک دست مواد با درصد بالا می گردد.

 

 

به طور خلاصه دستگاه میکسر پودر  دستگاهی است که جهت میکس کردن و ترکیب دو یا چندین نوع پودر با میزان دقت بالا با یکدیگر است و به انواع مختلف ساخته می شود.

انواع دستگاه میکسر پودر 

میکسر پودر عمودی
میکسر بشکه ای
میکسر استوانه ای
میکسر V شکل یا وی بلندر
توربو میکسر
میکسر های دبل شفت
مخلوط کن های آزمایشگاهی
میکسر پودر افقی یا ریبون بلندر

که هریک از انواع دستگاه میکسر پودری در مقالات بعدی چمران ماشین توضیح داده خواهد شد.

دامنه کاربرد دستگاه ریبون بلندر در صنایع دارویی، غذایی، شیمیایی و … خواهد بود.

کاربرد دستگاه میکسر پودر

جنس بدنه دستگاه میکسر پودر بلندر به گونه ای انتخاب شده است که می توان آن را در تماس با آب قرار داد و به راحتی شستشو و تمیز کرد. از این رو مخزن می تواند بر اساس فاکتورهایی نظیر جنس پودر از متریالی مانند ورق آهنی یا استیل انتخاب شود. قدرت الکتروموتور و گیربکس مخلوط کن بستگی به حجم مخزن بلندر و وزن پودر دارد. هر چقدر مخزن بزرگتری انتخاب شود طبیعتا قدرت موتور نیز افزایش می یابد.

ویژگی های دستگاه میکسر پودر

از ویژگی ها و خصوصیات بارز دستگاه میکسر پودر قابلیت میکس کردن انواع مواد پودری مانند : ادویه جات ، قهوه، ریز دانه ها ، خمیر های کم تراکم ، کود های شیمیایی و همچنین پودر های مختلف با چگالی متنوع به صورت ۱۰۰% می باشد.

  •  امکان نصب بالابر در قسمت زیرین دستگاه و کارد خودکار تخلیه
  • دارا بودن بدنه ای بات جنس استیل به ابعاد حدودا ۳*۴ و در صورت استفاده از پودرهای اسیدی استیل ۳۱۶
  • دارای الکترو گیربکس حلزونی
  • دارا بودن درب های درز بندی شده برای جلوگیری از خروج گرد و غبار
  • دارای شاسی مقاوم که ایستایی و زیبایی دستگاه را حفظ کرده و مانع لرزش دستگاه می شود .
  • دارای تابلو برق مجزا که موارد ایمنی دستگاه و اپراتور در آن کاملا رعایت شده است.
  •  ترکیب کردن انواع مختلف پودر در چگالی های مختلف به صورت همزمان
  • دارا بودن مارپیچ از جنس استیل و برش خورده به وسیله لیزر برش


:: بازدید از این مطلب : 232
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

انواع مکانیسم دستگاه پرکن

امروزه با توجه به پیشرفت در صنعت بسته بندی محصولات و تولید دستگاه های تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک، تولید و بسته بندی انواع محصولات در کارخانه ها به صورت ماشینی و بدون دخالت دست انجام می شود یکی از این دستگاه های مهم و کاربردی دستگاه پرکن مایعات است.

پر کردن ظروف و بسته بندی محصولات از مواد آرایشی، بهداشتی،غذایی و … توسط دستگاه پرکن انجام می شود. دستگاه پرکن کاربرد بسیاری دارد و فرایند پرکردن و بسته بندی محصولات را سرعت می دهد.دستگاه پرکن انواع متعددی دارد و براساس نوع مایع،مکانیسم دستگاه پرکن متفاوت است.

دستگاه پرکن مایعات

در دستگاه پرکن مایعات به طور معمول از سه مکانیسم پرکن پمپی، پرکن ثقلی و پرکن سیلندر پیستونی استفاده می شود. هر کدام از این مکانیسم ها ممکن است برای یک مایع مناسب و برای دیگری کارایی نداشته باشد. انتخاب دستگاه مناسب با مکانیسم درست می تواند تأثیر بسیار زیادی در بالا بردن بهره وری خط تولید داشته باشد. در ادامه هر کدام از مکانیسم ها توضیح داده شده اند.

 

دستگاه پرکن مایعات سیلندر پیستونی

این دستگاه پرکن مایعات برای پر کردن مایعات غلیظ استفاده می شود که سیالیت کمتری دارند. غلظت مایعات موجب می شود که جاری شدن و انتقال مواد با سرعت انجام نشود. به همین دلیل دستگاه به سرعت انتقال آن ها می افزاید.
دستگاه پرکن سیلندر پیستونی نیز روشی دیگر است که در ماشین آلات اتوماتیک مورد استفاده قرار می گیرد و دقت بالایی دارد. به دلیل ثابت بودن حجم تعیین و تنظیم شده ،خطای مقدار تزریق مواد خیلی کم می باشد به همین علت در مایعات با غلظت زیاد از این روش استفاده می شود.

 

 

 

دستگاه پرکن مایعات پمپی

برای بسته بندی مایعات رقیق و نیمه غلیظ هستند. سرعت این دستگاه ها از دستگاه های سیلندر پیستونی بیشتر است و نسبت به دیگر مکانیسم های پرکن مایعات عملکرد بهتری دارد.
با توجه به نوع پمپی که در آن به کار رفته باشد عملکرد دستگاه برای ویسکوزیته های متفاوت با هم فرق دارد. این دستگاه ها برای مایعات پالپ دار و با ذرات جامد استفاده نمی شوند و برای این مایعات بهتر است دستگاه سیلندر پیستونی را به کار ببرند. این دستگاه مناسب ترین گزینه برای پر کردن مایعات گران قیمت است.
مکانیزم پمپی معمولا دقت چندانی ندارد و می توان برای انواع مایعات از آن استفاده کرد. اما به دلیل ماهیت کارکرد برای موادی همچون گریس سرد که چسبندگی زیادی دارند بسیار گزینه مطلوبی حساب می شود.

قیمت دستگاه لیبل زن

دستگاه پرکن مایعات ثقلی

دستگاه پرکن مایعات ثقلی از ارزان ترین نوع دستگاه های پرکن است. از این دستگاه برای پر کردن مایعات رقیق استفاده می شود. مکانیسم این دستگاه بسیار ساده است. مایع در یک مخزن در بالای دستگاه قرار می گیرد که از طریق اتصالات به نازل یا نازل هایی که در پایین مخزن هستند متصل می شود.

وقتی نازل ها باز شوند فشار ثقل مخزن موجب جاری شدن مایع به طرف پایین می شود. ظرف ها را در زیر نازل قرار می دهند و با کنترل زمان باز بودن نازل، حجم مایع وارد شده به درون ظرف کنترل خواهد شد.

برای جلوگیری از خطا در زمان پر کردن ظرف ها حجم مایع باید در مخزن تغذیه ثابت نگه داشته شود. کنترل سطح مایع درون مخزن با استفاده از یک شناور یا حسگر کنترل سطح صورت می گیرد. برای این که از کف کردن مایع در زمان تزریق درون ظرف نازل جلوگیری شود، نازل از کف ظرف شروع به پر کردن می کند و با یک سرعت ثابت به طرف بالا به حرکت در می آید.

از این دستگاه برای مایعاتی که حداکثر ویسکوزیته آن ها کمتر از ویسکوزیته روغن زیتون است.از این مدل برای پر کردن ظروف برای مایعات رقیق با درصد غلظت پایین مثل آب معدنی، اسید، دوغ، باتری، سید کننده ها، نوشیدنی های طعم دار، مایعات شیمیایی، غذایی و دارویی و.. استفاده می شود.

این دستگاه مناسب برای پرکردن انواع مایعات رقیق است و به صورت تمام اتوماتیک می باشد و برای جلوگیری از کف کردن مایع در هنگام تزریق داخل ظرف نازل از کف ظرف شروع به پر کردن می کند و با سرعت ثابتی به سمت بالا حرکت می کند



:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

کاربرد دستگاه میکسر مایعات

کاربرد دستگاه میکسر مایعات

کاربرد دستگاه میکسر مایعات عنوان مطلبی است که شرکت ماشین سازی چمران به عنوان تولید کننده ماشین آلات صنعتی به جهت افزایش اطلاعات شما همراهان عزیز فراهم آورده است.همان طور که میدانید دستگاه میکسر مایعات خود یکی از گونه های میکسر های صنعتی می باشد.اما پیش از بررسی کاربرد  دستگاه میکسر مایعات کمی در خصوص میکسر های صنعتی و کاربردش در صنعت صحبت خواهیم کرد.

دستگاه میکسر مایعات

همان طور که میدانیم در همه ی مواردی که تولیدکنندگان مختلف  نیاز به ترکیب یا شکست دو یا چند ماده را با یکدیگر داشته باشدند از میکسر استفاده می‌کنند.به هر دستگاهی که بتواند به صورت اتوماتیک و یا دستی در مدل های قدیمی تر، چند نوع مواد مختلف را مخلوط یا همگن کند تا آنها را بنا به هدفی به یک ماده واحد تبدیل نماید دستگاه میکسر می‌گویند.میکسر‌ها بر حسب نیاز طوری طراحی و ساخته می‌شوند تا بتوانند مواد مورد نیاز را میکس کرده و محصول نهایی را تولید کنند.

در ساده ترین حالت میکسر ها شامل یک محفظه یا مخزن و همچنین پره‌ی دوار هستند که مواد داخل مخزن، به کمک  این پره‌ها مخلوط می‌شوند.شکل و جنس پره‌های میکسر نسبت به نوع موادی که میکس می‌شود طراحی می‌شود تا عمل میکس به صورت  بهینه انجام شود.

معمولا همراه میکسر ها چند نوع پره مختلف عرضه می‌شود تا میکسر قابلیت مخلوط کردن چند نوع مواد مختلف را داشته باشد.همچنین با توجه به نوع ماده مورد میکس مخزن میکسر می‌تواند از استیل،آلومینیوم، چندن،فولاد یا تیتانیوم ساخته شود. در مورد لزوم میکسر‌ها می‌توانند طوری طراحی و ساخته شوند که ماده میکس شونده را ذوب کنند.

بیشتر کارگاه‌های تولیدی در خط تولید خود از میکسرهای استفاده میکنند.این میکسرها دارای قابلیت ترکیب و مخلوط کردن مواد در حجم‌های مختلف هستند.

دستگاه های میکسر مایعات در صنایع مختلف از قبیل تصفیه‌ی آب،خمیر کاغذ،کشاورزی،شمیایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی مورد اسفاده قرار می‌گیرند که برخی از این محصولات عبارتند از پلی اورتان، سلیکون، فراورده های نفتی، خمیر دندان، مواد شوینده، شامپو، محصولات دارویی و مواد شیمیایی حشک و مرطوب و سیمان استفاده می‌شوند.

مزایای دستگاه میکسر مایعات

همان گونه که از نام این دستگاه پیداست،کاربرد اصلی دستگاه میکسر مایعات برای میکس و مخلوط و همگن کردن مایعات مختلف بنا به هدف تعیین شده و تبدیل آنها به یک مایع مشخص می باشد.دستگاه میکسر مایعات مواد گوناگون را مخلوط و همگن نمی کند و صرفا برای بخش مایعات مورد استفاده قرار می گیرد و شما می توانید در بخش تولیدات مایعات از آن بهره ببرید و به این ترتیب به صورت اختصاصی از آن استفاده کنید.

همان طور که میدانید استفاده از دستگاه میکسر پودری و یا نمونه های دیگر برای همگن کردن مایعات نمی تواند ایده مناسبی باشد لذا ما برای شما که به دنبال دستگاهی مختض میکس مایعات هستید دستگاه میکسر مایعات را آماده کرده ایم و شما برای آنکه اطلاعات بیشتری در این زمینه به دست آورید می توانید با کارشناسان چمران ماشین تماس حاصل فرمایید.



:: برچسب‌ها: کاربرد دستگاه میکسر مایعات ,
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

 

طرز کار دستگاه سیل القایی

بدون شک می توان گفت یکی از مهم ترین و کاربردی ترین دستگاه های تولیدی ماشین سازی چمران دستگاه سیل القایی می باشد که در کارخانه های تولید محصولات غذایی، بهداشتی و … کاربرد فراوانی دارد.طرز کار دستگاه سیل القایی به این صورت است که با چسباندن مواد ترموپلاستیک به درب بطری ها و ظرف های غیر فلزی حامل مایعات از ریختن و چکه کردن مایعات آنها جلوگیری می کند. دستگاه سیل القایی جهت پلمپ سر بطری ها و شیشه ها با ورق های آلومینیومی استفاده می گردد. دستگاه سیل القایی در سه نوع دستی ، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک تولید می گردند.

دستگاه سیل القایی با ایجاد یک میدان مغناطیسی قوی با فرکانس بالا در هد آن،باعث ایجاد حرارت  بر روی ورق آلومینیومی  می گردد که قبلا در ته درب بطری قرار داده شده و جهت پلمپ درب بطری بسته شده است ( حال چه به صورت دستی و یا به صورت اتواتیک)  این حرارت لحظه ای باعث چسبیدن لبه های این ورق و یا روکش آلومینیوم بر روی سر پت و یا شیشه می گردد.

اهمیت دستگاه سیل القایی

مدت زیادی است که در سطح جهان ازدستگاه های سیل القایی در صنایع مختلف استفاده می شود و به تازگی در ایران نیز کاربرد پیداکرده ولی بسیاری از تولید كنندگان از مزایا و یا طرز كار آن آگاهی چندانی ندارند. شاید دلیل عمده این امر این است كه مفهوم بسته بندی كه دست خوردگی کالا را آشكار كند، چندان در ایران مورد توجه مصرف كنندگان و در نتیجه تولید كنندگان نبوده است.

جلوگیری از ریخت و ریز محصول بر روی ظرف، راحتی استفاده از ظرف، عدم دست خوردگی محصول، جلوگیری از هوازدگی و درنتیجه سلامت و خوش طعمی محصول، ظاهر فریبنده و دعوت كننده كالا نكاتی است که اكثر مواقع توجهی به آنها نمی شود. برای تأیید این مدعا می توان به بسته بندی انواع سس های گوجه فرنگی داخلی كه بی شك همه خوانندگان با آنها آشنا هستند، اشاره كرد.

به طور كلی دستگاه های سیل القایی را می توان برای سیل كردن اكثر ظروف غیر فلزی به كار برد. البته محدودیت هایی نیز وجود دارد. به عنوان مثال یكی از فاكتورهای مهم برای دستیابی به یك سیل مناسب درپوش است. چرا كه دستگاه سیل القایی تنها واشرها را گرم می كند،‌ و برای چسبیدن واشر به دهانه ظروف نیاز به فشاری است كه توسط درپوش ایجاد می شود. هرچند تعدادی از سازندگان دستگاه هایی طراحی ارائه می كنند كه می توانند ظروف بدون درپوش را نیز سیل كنند.

همچنین استفاده این دستگاه ها برروی ظروفی كه درب فلزی دارند نیز توصیه نمی شود. گرچه این كار از لحاظ فنی امكان پذیر است ولی داغ شدن درپوش باعث بروز اشكالاتی همچون امكان سوختگی دست كارگران خط در اثر بی احتیاطی، تغییر رنگ درپوش و یا ذوب شدن دهانه بطری در اثر حرارت می شود. به طور كلی اگر تصمیم داشتید این دستگاه را برای ظروف با درپوش فلزی به كار ببرید، حتماً ‌با فروشنده خود مشورت كرده و چند نمونه از ظروف خود را جهت آزمایش و تایید برای وی بفرستید.

دستگاه سیل القایی اتوماتیک

کارکرد دستگاه سیل القایی اتوماتیک به این صورت می باشد که واشر را در درب بطری قرار داده و پس از بسته شدن درب بطری، ظرف ها توسط کانوایر به سادگی از زیر هد دستگاه (که بروی نوار نقاله نصب شده است)، عبور می کنند. به این ترتیب ظرف ها از میان میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط دستگاه عبور کرده و سیل می گردد. در اثر القا جریان الکترومغناطیسی واشر القایی بروی ظرف سیل می گردد.

 



:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

ساخت دستگاه پرکن مایعات

یکی از مهم ترین دستگاه های تولیدی ماشین سازی چمران، دستگاه پرکن مایعات می باشد، قطعا در کارخانه های تولیدی با حجم بالای تولید محصول، پرکردن محصولات به صورت دستی امکانپذیر نیست از همین رو دستگاه های پرکن فرانید پر کردن را در زمانی کوتاه و تعداد بالا انجام می دهند. ساخت دستگاه پرکن مایعات یا دستگاه پر کن پودر و … با توجه به کاربردی که دارند انجام می شود.

انواع دستگاه پرکن مایعات

دستگاه پرکن مایعات با توجه به غلظت مایع به دستگاه پرکن مایعات غلیظ  و دستگاه پرکن مایعات رقیق تقسیم بندی می شود، مایعات غلیظ از ویسکوزیته بالایی برخوردار می باشند. منظور از ویسکوزیته یا گرانروی میزان مقاومت ماده ای در مقابل جاری شدن است. لذا مایعاتی نظیر گریس ، روغن های شیمیایی با غلظت زیاد ، شیره ، عسل و مربا که دارای گرانروی بوده بایستی با استفاده از دستگاه پرکن مایعات غلیظ پر گردند. حساسیت کار در مورد پر کردن این دسته از مایعات بالا می باشد. چرا که چنانچه اشتباهی در تنظیمات و یا طراحی رخ داده مکانیسم پر کردن با مشکلی جدی مواجه خواهد شد. در دستگاه پرکن مایعات غلیظ برعکس نمونه پرکن مایعات رقیق که در آن برای پر کردن مایعات از سیستم ثقل و وزن خود مایع استفاده شده از مکانیسم سیلندر پیستون بهره گرفته شده و البته امکان استفاده از مکانیزم های دیگری نیز وجود خواهد داشت.

کاربرد پرکن مایعات غلیظ

به طور معمول این دستگاه در صنایع غذایی و به منظور پر کردن انواع مربا و مارمالاد، خامه، سس، شکلات، ماست، رب گوجه فرنگی و … در ظروف پلاستیکی، شیشه ای، فلزی و… به کار برده می شود. دستگاه پرکن عسل را نیز می توان یکی از پرکاربردترین پرکن مایعات غلیظ به شمار آورد. دستگاه پرکن مایعات غلیظ همچنین در صنایع دیگری نظیر صنایع شیمیایی دستگاه پرکن مایع ظرفشویی و انواع مایعات شوینده، پرکن روغن موتور، پرکن اتواع شربت های دارویی و … نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

مشاهده این مطلب>>دستگاه سیل القایی

نحوه عملکرد دستگاه پرکن مایعات غلیظ

به منظور پر کردن با استفاده از دستگاه پرکن مایعات غلیظ، از شیوه سیلندر- پیستون استفاده می شود. در واقع حجم سیلندر مبنای پر شدن ظروف بوده و حجم ظروف نشان دهنده این بوده که حجم سیلندر بایستی به چه میزان باشد، حرکت مایعات غلیظ نظیر عسل به واسطه سیلندر موجود در دستگاه روان تر خواهد شد، در برخی از پرکن های مایعات غلیظ نیز این امکان وجود داشته که برای حرکت روان و سریع تر مایع، مایع مورد نظر را پیش از پر شدن گرم نمود. بعد از پر شدن، نوار نقاله انتقال ظروف پر شده را به سوی دیگر دستگاه های بسته بندی نظیر دستگاه دربند، لیبل زن، جت پرینتر یا تاریخ زن و … انجام خواهد داد.

دستگاه پرکن فشار

برای سرعت بخشیدن به فرآیند پرکردن از دستگاه هایی استفاده می کنند که عملیات پر کردن را توسط فشار انجام می دهد. این پرکن ها به یک مخزن و یک پمپ مجهز هستند که در پشت دستگاه قرار گرفته است. در این دستگاه ها، نازل اسپری کننده، وقتی در داخل بطری و ارتفاع هدف قرار گرفت، شروع به پرکردن بطری با فشار بالا می کند. این دستگاه ها را می توان بر روی پرکن های نیمه اتوماتیک، اتوماتیک و دوار (روتاری) نصب و پیکربندی کرد. این دستگاه پرکن برای مایعاتی با ویسکوزیته کم تا متوسط مناسب می باشد. سس، شربت، فوم دستشویی، ژل های سبک، شامپو، آب، نوشابه های گازدار برخی از این موارد هستند.

عملکرد بالا، تمیز سازی آسان، راحت بودن کار با دستگاه برای اپراتور، قابلیت ارتقا دستگاه با هزینه کم و انعطاف پذیری بالا برخی از ویژگی های این دستگاه به شمار می رود.

دستگاه پرکن پیستونی

این دستگاه ها که به سوپاپ هایی مجهز هستند که نسبت به خوراک ورودی واکنش داده و باز  وبسته می شوند. همچنین این پرکن ها به یک مخزن مجهز هستند که براحتی و با سرعت ظروف مورد نظر را پر می کند. از دستگاه پرکن پیستونی معمولا برای موادی که ویسکوزیته بالایی دارند مانند: رب گوجه فرنگی، سس، عسل و غیره، استفاده می کنند که معمولا درصد خطای آنها بسیار پایین می باشد. برای سرعت بخشیدن به روند تولیدِ چنین محصولاتی از دستگاه پرکن پیستونی استفاده می کنند.

دستگاه پرکن پمپی

فیلرهای پمپ دار یکی دیگر از روش های پر کردن محصولات می باشد که محدوده ی گسترده ای از مایعات تا مواد دارای ویژگی ویسکوزیته (خمیر مانند: رب، عسل، کره و غیره) را پشتیبانی می کند. این فیلرها به چندین سر برای پر کردن مجهز هستند که یکی از مزایای این پمپ های جابجایی مثبت، سرعت بالا نسبت به نوع پرکن های پیستونی می باشد. یکی از عیوب این دستگاه نسبت به نوع پیستونی، درصد خطای بالاتر می باشد.

یکی دیگر از مزیت های مهم این پرکن ها تنظیم راحت آنها برای پر کردن بر اساس یک حجم مشخص است. همچنین میتوان بر روی دستگاه پرکن پمپ دار یک مخزن همانند فیلرهای پیستونی تعبیه کرد تا با سرعت بیشتری ظروف مورد نظر را پر کند.

 



:: بازدید از این مطلب : 152
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

 

دستگاه پرکن مایعات رقیق

یکی از مهم ترین دستگاه ها در صنعت و کارخانجات، دستگاه پرکن مایعات رقیق می باشد به عبارتی دیگر مواد غذایی و هر نوع ماده مایعی در کارخانجات توسط دستگاه پرکن به داخل ظرف های مخصوص ریخته و بسته بندی می شوند.

 

به عبارتی دیگر دستگاه های پرکن مایعات جهت انتقال انواع مایعات غذایی مانند خامه های شیرینی، روغن کنجد، شکلات صبحانه، شیره خرما، پرکردن عسل، و انواع روغن های خوراکی و آب معدنی و همچنین انتقال مایعات شیمیایی به ظروف و بطری ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

دستگاه های پرکن مایعات برای مایعاتی مانند گریس و وازلین که بعد از سرد شدن تغییر ماهیت می‌دهند نیز کاربرد دارند. این دستگاه های بسته بندی همراه با گرمکن و میکسر طراحی می‌شوند.بهره گیری از انواع ماشین آلات پرکن علاوه بر بالا بردن دقت و سرعت، به بهداشت و افزایش تیراژ تولید کمک زیادی می‌کند.

 

انواع دستگاه پرکن مایعات

دستگاه پرکن مایعات رقیق

دستگاه پرکن مایعات غلیظ

دستگاه پرکن مایعات روتاری

دستگاه پرکن خطی مایعات

 

 

دستگاه های پرکن مایعات رقیق

آب، دوغ، عرقیات گیاهی، انواع روغن های خوراکی ، برخی از شربت های دارویی، و عطر ها … برخی از مایعات رقیق هستند.عموما مایعات رقیق از هر سه روش پرکن (پرکن پمپی ، پرکن ثقلی ،پرکن سیلندر پیستونی) ، به داخل ظروف مورد نظر منتقل می‌شوند. البته هرکدام از مایعات با توجه به میزان غلظت و ویسکوزیته آن و همچنین دقت و سرعت کار ممکن است که به یکی از روش ها پر می‌شوند.

 

دستگاه پرکن مایعات غلیظ

مایعاتی که دارای گرانروی و یا ویسکوزیته (مقاومت ماده در برابر جاری شدن) زیادی هستند، جز مایعات غلیظ دسته بندی می‌شوند.

 

برخی از انواع این مایعات عبارتند از: روغن های شیمیایی با غلظت بالا، گریس، مواد دارویی (شربت) با غلظت بالا ، عسل، شیره خرما، برخی مرباها هر نوع مایعی که ویسکوزیته‌ی بالا دارد توسط پرکن مایعات غلیظ پر می‌شود، به طور کلی دستگاه پرکن مایعات غلیظ دستگاهی برای پر کردن عسل تا مایع ظرفشویی است.

 

به دلیل حساسیت بالا در حجم و مقدار این مایعات، بهترین روش برای پرکردن آنها، مکانیزم سیلندر پیستونی اس

مکانیزم پر شدن مایعات در دستگاه های پرکن مایعات

سه مکانیزم کلی برای بسته بندی و پرکردن انواع مایعات وجود دارد:

 

پرکن پمپی

پرکن ثقلی

پرکن سیلندر پیستونی

هرکدام از این روش ها ممکن است برای مایعی مناسب باشد ولی برای مایعی دیگر کارایی نداشته باشد. از این جهت انتخاب دقیق در خرید دستگاه پرکن مایعات مناسب، میتواند کمک بسیار زیادی در افزایش بهره وری خط تولید شما کند.

 

پرکن مایعات با روش پرکن پمپی

از مزایای پرکن پمپی میتوان به کارکرد مناسب آن در تزریق مایعاتی که چسبندگی بالایی دارند، مانند گریس، پرکن روغن موتور و …  اشاره کرد. اما از طرف دیگر عیب این دستگاه بسته بندی مواد غذایی دقت پایین آن است.

پرکن مایعات به روش ثقل

روش پرکردن مایعات به روش ثقل عموما برای پرکردن مایعات رقیق مورد استفاده قرار می‌گیرد، مانند دستگاه پرکن دوغ ، دستگاه پرکن آب معدنی، دستگاه پرکن عرقیات. دستگاه های پرکن ثقلی ، از ارزانترین دستگاه های پرکن به حساب می آیند و با توجه به وزن مایع و جاذبه مکانیزم پرشدن صورت می‌گیرد. دستگاه پرکن دوغ نمونه ای پر مصرف از روش ثقل در پرکن مایعات رقیق به حساب می آید.

پرکن مایعات به روش سیلندری پیستونی

اگر به دنبال دقت بالا هستید و در صدد راه اندازی بسته بندی مایعات غلیظ مانند پرکن ماست و یا پرکن عسل ، پرکن شیره خرما ، پرکن مایع ظرفشویی و … هستید، بهترین گزینه پرکن سیلندر پیستونی است. این روش در ماشین آلات اتوماتیک مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌توان در آن حجم مشخصی برای پرکردن تنظیم کرد.



:: بازدید از این مطلب : 165
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

دستگاه میکسر مایع ظرفشویی

در گذشته برای انواع شستشو و ضدعفونی کردن سطوح از صابون استفاده می کردند و شوینده هایی همچون مایع ظرفشویی،مایع دستشویی،مایع ضدعفونی کننده و … وجود نداشت.امروزه و با پیشرفت صنعت شیمیایی و تولید ماده های مفیدی همچون مایعات ضدعفونی کننده کارخانجات نیز بایستی دستگاه ها و تکنولوژی پیشرفته داشته باشند.یکی از انواع دستگاه میکسر مایعات که فرایند مخلوط کردن را به خوبی انجام میدهد دستگاه میکسر مایع ظرفشویی است. 

مشاهده این مطلب را از دست ندهیدانواع دستگاه میکسر پودر

دستگاه پرکن و میکسر مایع ظرفشویی دستگاهی مفید است که در اکثر کارخانجات تولید مایع ظرفشویی وجود دارد، دستگاه پرکن شوینده ها یکی از بزرگترین استفاده ها از مواد پاک کننده برای تمیز کردن لباس است.

فرمولاسیون پیچیده، منعکس کننده خواسته های متنوعی از کاربرد و بازار مصرف به شدت رقابتی است. به طور کلی ، مواد پاک کننده لباس های شسته شده حاوی نرم کننده آب ، سورفاکتانت ، سفید کننده ، آنزیم ها ، brighteners ، عطرها ، و بسیاری از عوامل دیگر است.

 

کاربرد دستگاه پرکن در صنایع مختلف

به طور کلی از دستگاه پرکن در صنایع غذایی و به منظور پر کردن شیشه های انواع مربا و مارمالاد، خامه، سس، شکلات، ماست، رب گوجه فرنگی و … در ظروف پلاستیکی، شیشه ای، فلزی و… به کار برده می شود.

دستگاه پرکن عسل را نیز می توان یکی از پرکاربردترین پرکن مایعات غلیظ به شمار آورد.

دستگاه پرکن مایعات غلیظ همچنین در صنایع دیگری نظیر صنایع شیمیایی دستگاه پرکن مایع ظرفشویی و انواع مایعات شوینده، پرکن روغن موتور، پرکن اتواع شربت های دارویی و … نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

 

نحوه کار دستگاه پرکن مایع ظرفشویی

  • برای پر کردن شیشه ها از مایعات غلیظ با استفاده از دستگاه پرکن، از شیوه سیلندر- پیستون استفاده می شود.
  • در واقع حجم سیلندر مبنای پر شدن ظروف بوده و حجم ظروف نشان دهنده این بوده که حجم سیلندر بایستی به چه میزان باشد، حرکت مایعات غلیظ نظیر عسل به واسطه سیلندر موجود در دستگاه روان تر خواهد شد،.
  • در برخی از پرکن های مایعات غلیظ نیز این امکان وجود داشته که برای حرکت روان و سریع تر مایع، مایع مورد نظر را پیش از پر شدن گرم نمود.
  • بعد از پر شدن، نوار نقاله انتقال ظروف پر شده را به سوی دیگر دستگاه های بسته بندی نظیر دستگاه دربند، لیبل زن، جت پرینتر یا تاریخ زن و … انجام خواهد داد.
  • دستگاه میکسر مایعات
  • طرزکار دستگاه پرکن مایع ظرفشویی، سیلندر پیستونی اتوماتیک به این صورت می باشد که اپراتور ظروف را روی نوار نقاله قرار می دهد. دستگاه ظروف را به صورت2 تا 6 تایی جدا کرده و در زیر نازل متوقف می کند. با حرکت پیستون به طرف جلو مواد داخل سیلندر به داخل ظرف تزریق می گردد.
  • هر کدام از نازل های دستگاه شامل یک محفظه استوانه ای (سیلندر) بوده که یک پیستون درون آن حرکت می کند.
  • در دهانه پیستون شیری سه طرفه وجود دارد که در هنگام عقب رفتن پیستون مسیر مخزن به داخل سیلندر را باز میکند و در هنگام جلو آمدن پیستون مسیر سیلندر به نازل را باز میکند، تا مواد داخل سیلندر، به داخل ظرف تزریق گردد.
  • بعد از تخلیه سیلندر و پر شدن ظرف، پیستون به طرف عقب برگشته و خلا ایجاد شده در سیلندر باعث وارد شدن مواد از مخزن تغذیه به داخل سیلندر می گردد و سیکل بعد آغاز می گردد.
  • برای به حد اقل رساندن خطا اندازه و حجم سیلندر ها بستگی به اندازه ظروف داشته و برای هر ظرف از سیلندر پیستون مخصوص آن وزن استفاده می گردد.
  • این دستگاه دارای قابلیت پرکردن مایعات غلیظ براساس حجم سیلندر میباشد.
  • دارای هد دربند جهت پركردن مايع ظرفشويي مي باشد كليه قسمت هاي درگير با مواد از جنس استنلس استيل مي باشد نازل ها از استيل 316 ضد خورندگي با مواد اسيدي مي باشد.

 



:: بازدید از این مطلب : 184
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

دستگاه میکسر پودر

یکی از مهمترین دستگاه ها در صنعت، دستگاه میکسر پودر می باشد این دستگاه کاربرد موثر و مهمی دارد به طوری که برای بهتر مخلوط نمودن از دستگاه میکسر پودر استفاده می شود.

طرز کار این دستگاه به این صورت است که پودر حول محور یک شافت دور مسیر تیغه کشی می شود به صورتی که تیغه های کوچکتر پودر را از وسط به دیواره ها هدایت می کنند و تیغه های بزرگ پودر را از دیواره ها به وسط هدایت می کنند و این عمل سبب مخلوط شدن بهتر پودر می شود.

به طور واضح تر می توان گفت در دستگاه های میکسر پودری دو نوع تیغه وجود دارد، به دلیل کشیده شدن دو جهت تیغه یا پره حول محور یک شافت در دو مسیر جداگانه جهت ترکیب دو یا چند نوع پودر در زمان کوتاه باعث میکس دقیق مواد می‌شود.

در این نوع میکسرها به دلیل پره کشی به صورت مارپیچی و رفت و برگشتی در تمام جهات حرکت کرده و مواد مختلف را با حجم بالا و در زمانی کوتاه به صورت کاملا یکنواخت با هم ترکیب نموده تا در نهایت یک مخلوط همگن و خمیری شکل به دست آید. قطر شافت اصلی حامل پره ها بسته به عواملی مانند چگالی، دانه بندی و نوع مواد دارد.

دستگاه میکسر پودر ( ریبون بلندر) در ظرفیتهای 100، 200 ،300 ، 400 ، 600 ، 800 ، 1000 ، 1500 ، 2000 ، 5000 لیتری و به طور کامل از استیل یا آهن ساخته می شود، دستگاه از یک موتور گیربکس با دور پایین قدرت خود را دریافت می کند و مواد از دریچه ای در پایین دستگاه خارج می شود.

البته قدرت موتور دستگاه با توجه به حجم آن متغیر است. بیشترین کاربرد دستگاه میکسر پودر درتولید محصولات مواد بهداشتی ، مواد آرایشی ، تولید پودر اولیه برای مواد غذایی، مواد دارویی، مواد شیمیایی، تولید پودرهای گیاهی، صنعتی و … می باشد.

مشاهده این مطلب را از دست ندهید : پرکن و میکسر مایع ظرفشویی

به طور کلی دستگاه های میکسر پودر در دو نوع عمودی و افقی و با قابلیت های متنوع تولید می شوند و هر کدام دارای اهمیت خاصی می باشند، در بعضی موارد هنگام ترکیب مواد لازم است که دمای محیط کمی افزایش پیدا کند تا آن ماده درون دستگاه بهتر ترکیب شود .

به همین دلیل این دستگاه بلندر با دو جداره ساخته می شوند و در مدل دیگر این دستگاه بلندر با محفظه چرخان و گرد طراحی می شود که با چرخش این بخش هیچ گونه گرانول و پودری در کف این مخزن باقی نخواهد ماند.

دستگاه میکسر پودر بشکه ای

این میکسر یک محفظه به شکل استوانه دارد که به صورت افقی قرار گرفته و به دو سر استوانه شفت همراه با یاتاقان متصل شده است. یکی از شفت ها به الکترو موتور یا گیربکس متصل می باشد.

حرکت موتور موجب چرخش موتور می شود تا در هنگام چرخش استوانه حول محور عمودی خودش، باعث به هم خوردن پودر ها و در نتیجه ترکیب آن ها با هم شود.

دستگاه میکسر پودر دبل شفت

این نوع میکسر به شکل نیمه استوانه ای خوابیده تولید می شود که دو شفت به صورت طولی از آن عبور میکند و با حرکت خلاف هم این شفت ها که شکل خاصی دارند مواد با همدیگر ترکیب می شوند.

به منظور ترکیب پود رهایی با چگالی بالا یا به اصطلاح پودر های سنگین از این نوع دستگاه ها استفاده می شود.

 

دستگاه میکسر پودر عمودی

این مدل دستگاه میکسر پودر به شکل عمودی است. میکسر پودر عمودی به صورت استوانه ای است که در زیر به یک مخروط می رسد.در این مدل یک ماردون در مرکز استوانه وجود دارد که مواد را از قسمت زیرین مخزن (بخش مخروطی) گرفته و به بالای مخزن انتقال می دهد.

خروجی اسکرو در قسمت بالایی مخزن می باشد و مواد پس از خروجی مجددا به درون مخزن وارد می شوند. انجام مکرر این فرآیند باعث مخلوط شدن مواد مختلف می شود. مخزن شامل یک شیر فلکه یا درچه خروجی و یک ورودی است که غالبا هر دو مورد در قسمت زیرین میکسر قرار دارند.یکی از اشکالات و معایب این مدل میکسر، کند و آهسته بودن فرآیند میکس و ترکیب مواد است .



:: بازدید از این مطلب : 179
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

 

دستگاه گریس پرکن

گریس از مشتقات نفت و با غلظت بالا و بصورت مایع و نیمه جامد ، برای روانکاری استفاده میشود. پرکردن گریس به روش های معمولی و سنتی دارای زحمت زیاد و هزینه های بالایی هست . به همین جهت امروزه از دستگاه گریس پرکن استفاده میشود که این دستگاه های صنعتی، هم بصورت تمام اتوماتیک و هم بصورت نیمه اتوماتیک تولید میشود.

 

گریس چیست؟

گریس یک روان کننده نیمه جامد است. گریس به طور کلی از یک صابون امولسیون شده با روغن معدنی یا گیاهی تشکیل شده است. ویژگی مشخصه گریس ها این است که دارای ویسکوزیته اولیه بالایی هستند که با اعمال برش، افت می کند تا اثر یک یاتاقان روغن کاری شده با ویسکوزیته تقریباً مشابه روغن پایه استفاده شده در گریس ایجاد شود.

گریس ها روی مکانیسم هایی اعمال می شوند که به ندرت می توانند روغن کاری شوند و روغن روان کننده در موقعیت خود باقی نمی ماند. آنها همچنین به عنوان درزگیر برای جلوگیری از نفوذ آب و مواد تراکم ناپذیر عمل می کنند. بلبرینگ های روغن کاری شده با گریس به دلیل ویسکوزیته بالا، ویژگی های اصطکاک بیشتری دارند.

بدیهی است که گریس و روان کننده ها دارای ویسکوزیته های مختلفی مانند روغن موتور هستند. با این حال، روغن‌های دیگر، از روغن‌های ضروری گرفته تا روان‌کننده‌ها و گریس‌ها، دامنه ویسکوزیته را حتی بیشتر از آنچه در طیف وسیعی از روغن‌های موتور دیده می‌شود، گسترش می‌دهند

 

کارکرد دستگاه گریس پرکن

دستگاه پرکن گریس از پمپ یا پرکننده پیستونی برای ریختن گریس به ظروف به شیوه ای کارآمد استفاده می کنند. اگر بطری ها در طول ساخت، تحویل یا ذخیره سازی زباله جمع می شوند، ممکن است از ماشین های شستشو استفاده شود، اما همیشه در صنعت یک ضرورت نیستند.

دستگاه پرکن گریس برای انواع بطری های گرد پلاستیکی و شیشه ای، بطری های مربعی و بطری های مخصوص شکل و … مناسب است.

دستگاه پرکن گریس اتوماتیک از پمپ پیستونی برای پر کردن استفاده می کند. با تنظیم پمپ موقعیت، می تواند تمام بطری ها را با سرعت سریع و دقت بالا پر کند.

دستگاه پرکننده گریس اتوماتیک دارای ترتیب بالابر قلع است که برای اهداف بلند کردن چربی کارآمد ارائه شده است. این دستگاه به طور گسترده در خطوط بسته بندی صنایع مختلف برای ارائه عملیات بسته بندی صاف و دقت بالا مورد استفاده است. علاوه بر این، مجهز به پرکننده حجمی و نوار نقاله انتقال نیز می باشد.

انواع مختلفی از ماشین های پرکننده گریس در ماشین سازی چمران وجود دارد که می توانید انتخاب کنید. شرکت ماشین سازی چمران، انواع ماشین‌های پرکننده و تجهیزات بسته‌بندی را طراحی و می‌سازد.

دستگاه پرکن گریس برای پاسخگویی به نیازهای در حال تغییر صنعت گریس طراحی شده اند. ما ماشین آلات ایده آلی را برای رفع نیازهای پر کردن گریس و برآورده کردن اهداف تولید شما تولید می کنیم.

 

 

 

عملکرد دستگاه گریس پرکن به این شکل است که ظرف ها توسط اپراتور بر روی نوار نقاله قرار میگیرند و از مخزنی که در بالای دستگاه وجود دارد گریس به نازل ها انتقال و سپس ظرف ها را به میزان ظرفیت و مقداری که از قبل توسط لودسل مکعبی تنظیم شده است پر میکند و به طور اتوماتیک دریچه نازل ها بسته میشود وظرف های جدید زیر نازل ها قرار میگیرند.

 

دربندی ظرفها بطور اتوماتیک نیز انجام می‌شود. نازل ها با سیستم پنوماتیک کار میکنند و داری شیر اکشیوتر هستند. دستگاه دارای پمپ دنده ای ۲ اینچ با موتور ۳ اسب بخار است همچنین دارای اینورتور است که باعث کاهش انرژی مصرفی و کاهش هزینه برق، کاهش جریان راه اندازی و در نتیجه طولانی شدن عمر موتور می‌شود.

 

وزن ‌تقریبی دستگاه حدود ۱۰۰۰ کیلو گرم است. از دیگر قابلیت های دستگاه گریس پرکن سفارش مشتری جهت تغییر تعداد نازل ها با حجم های متفاوت نیز می باشد. دستگاه پرکن گریس شامل گارانتی و  خدمات پس از فروش میباشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت تماس بگیرید.



:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آذر 1403 | نظرات ()